Proizvodni program

Preoblikovanje kovine z različnimi postopki štancanja na ekscentričnih stiskalnicah je osnova proizvodnega programa, ki ima svoj začetek istočasno z ustanovitvijo podjetja in je dolgo časa predstavljal glavnino proizvodnje v podjetju RUNK.

IzdelkiŠtancanje« izdelkov je odvisno od proizvodnih količin, vrste izdelka, …

Je ročno, delno avtomatizirano ali povsem avtomatizirano. Izdelke lahko v naši delavnici tudi raziglamo, spajamo s točkovnim varjenjem, vanj vrezujemo navoje, mehansko kovičimo. Tudi te tehnologije imamo vključene v naše redne proizvodne procese.

Izdelki podjetja RUNK so visoke kvalitete, od najpreprostejših do kompliciranih izvedb.

Po želji naročnika jih termično obdelamo in galvansko zaščitimo (cinkanje, niklanje, srebrenje, …). V ta namen sodelujemo s številnimi »priznanimi« kooperanti.

Da je potek proizvodne nemoten, se poslužujemo učinkovitih sredstev za »transport«, »dviganje«, tehtanje in merjenje.

Planiranje, priprava proizvodnje in njena kontrola so podprte s sodobno računalniško in programsko opremo.

DelavnicaPri delu uporabljamo ekscentrične stiskalnice s silo od 10T do 105T. Izsekujemo lahko na orodju z maksimalno velikostjo 1000x600.

V podjetju RUNK se trudimo pravočasno načrtovati procese brez napak, preprečevati napake na izvoru, ter neprestano izboljševati celoten dobaviteljski proces od prvega povpraševanja kupca do serijske izdelave in uporabe izdelkov. Aktivna podpora in sodelovanje dobaviteljev v tem procesu sta nepogrešljiva.

Ker smo podjetje, ki izdeluje precizne elemente, brez strogega in nadzorovanega izvajanja kakovosti ne gre. Skrbimo tako za izvedbo meritev na polizdelkih kot tudi za kalibriranje in ustreznost merilnega orodja. Vsi izdelki so podvrženi vmesni in končni kontroli po priporočilih standarda ISO 9001.
 
Za izvajanje meritev uporabljamo pomična merila, mikrometre, kalibre, …
Meritve izvajamo tako ročno, kot tudi z uporabo merilnega stroja TESA Viso DCC. Vse rezultate meritev evidentiramo in arhiviramo. Natančnost naših meritev je zagotovljena z uporabo najsodobnejše merilne opreme. 


Vsi uporabljeni materiali so certificirani.Delavnica
 
Ves material skladiščimo v urejenem in preglednem regalnem skladišču.

Pri prevzemu materiala izvajamo tako količinsko kot tudi kvalitetno kontrolo. To nam omogoča, da so količine vpisane v informacijskem sistemu vedno ažurne in skladne s fizično zalogo, hkrati pa se zagotavlja ustrezna kakovost materiala.

Osnovnemu programu se je leta 2005 pridružila še profesionalna montaža sklopov.

Program

Preoblikovanje kovine z različnimi postopki štancanja na ekscentričnih stiskalnicah je osnova proizvodnega programa, ki ima svoj začetek istočasno...

Od leta 2009 smo dali velik poudarek na izdelavo orodij tako, da lahko omogočimo kupcu izdelavo izdelka od idejne zasnove do serijske proizvodnje...

Sodoben strojni park

V proizvodnji so nameščeni sodobni stroji in oprema, ki omogočajo doseganje najvišjih kakovostnih standardov.

Preberi več

Sodelujemo z...

RUNK d.o.o.

Selo 1
5262 Črniče
Slovenija