Vizitka podjetja

Runk d.o.o.
Selo 1
5262 Črniče

Tel.: +386 (0)5 36 66 616
Fax: +386 (0)5 36 66 615

info@runk.wsPovprašajte nas

Izvajanje zelo natančnih meritev

V podjetju RUNK se trudimo pravočasno načrtovati procese brez napak, preprečevati napake na izvoru, ter neprestano izboljševati celoten dobaviteljski proces od prvega povpraševanja kupca do serijske izdelave in uporabe izdelkov. Aktivna podpora in sodelovanje dobaviteljev v tem procesu sta nepogrešljiva.

Ker smo podjetje, ki izdeluje precizne … elemente, brez strogega in nadzorovanega izvajanja kakovosti ne gre. Skrbimo tako za izvedbo meritev na polizdelkih kot tudi za kalibriranje in ustreznost merilnega orodja. Vsi izdelki so podvrženi vmesni in končni kontroli po priporočilih standarda ISO 9001:2008.

 

Za izvajanje meritev uporabljamo pomična merila, mikrometre, kalibre, …

Meritve izvajamo tako ročno, kot tudi z uporabo merilnega stroja TESA Viso DCC. Vse rezultate meritev evidentiramo in arhiviramo. Natančnost naših meritev je zagotovljena z uporabo najsodobnejše merilne opreme. 

 

Vsi uporabljeni materiali so certificirani.

 

Ves material skladiščimo v urejenem in preglednem regalnem skladišču.

Pri prevzemu materiala izvajamo tako količinsko kot tudi kvalitetno kontrolo. To nam omogoča, da so količine vpisane v informacijskem sistemu vedno ažurne in skladne s fizično zalogo, hkrati pa se zagotavlja ustrezna kakovost materiala.